Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 30

Thread: END Reserve Display not outputting

Blog Entries
    14

END Reserve Display not outputting

Noticed something odd; the Display for END Reserve does not output via the DISPLAY export tag.
    A complex system that works is invariably found to have evolved from a simple system that worked.
    - John Gall

KillerShrike.com, wiki

Blog Entries
    10
    It looks fine to me....can you post an example?
    White Hats are for CISSPs

Blog Entries
    14
    Neither does the display for Characteristics bought as Powers.
    EDIT: der...ignore that. What I meant was STR isnt showing up like for TK in the damage slot...let me go get some more coffee so my brain works correctly

Also, <!--COMPOUND_POWER_SEPARATOR--> doesnt seem to work anymore in the current version.
    Last edited by Killer Shrike; Feb 12th, '04 at 02:33 PM.
    A complex system that works is invariably found to have evolved from a simple system that worked.
    - John Gall

KillerShrike.com, wiki

Blog Entries
    14
    Originally posted by Simon
    It looks fine to me....can you post an example?
    Ya...one sec, Ill set it up again.
    - John Gall

KillerShrike.com, wiki

Blog Entries
    10
    I think you've got a screwed up template....I'm not showing any of those problems.

Blog Entries
    14
    Ayden Hrædaled
    POINTS: 158 Total Points (STATS: 57, SKILLS/PERKS/TALENTS: 48, POWERS/M-ARTS: 53)

PRIMARYS: STR: 12/18 DEX: 15 CON: 12 BODY: 12 INT: 11 EGO: 10 PRE: 11 COM: 12
    FIGUREDS: PD: 2/5 rPD: 0/3 ED: 2/5 rED: 0/3 SPD: 5 REC: 4 END: 24 STUN: 24 Run: 8", Swim: 2", Leaping: 2"/3"

COMBAT: Initiative:15, PER:12-, ECV:3, OCV:5, DCV:5 plus +1 with All Combat, +1 with Long Bow

SKILLS/PERKS/TALENTS: Light Foot Package, +1 with All Combat, +1 with Long Bow, AF: Light Armor Proficiency , Fast Draw 12-, WF: Common Melee Weapons, Common Missile Weapons, Sling, Elvenblooded, Weaponsmith (Muscle-Powered Ranged) 11-, CuK: Aelfing (INT-based) 11-, Language: Aelfing (basic conversation; literate), Stealth 8-, Tracking 8-, Thegn (Machtig), Gift of Decieving, Gift of Knowing, Gift of Willing, Absolute Range Sense

EQUIPMENT: Dagger (Range: 0, Dmg: 1d6+1 (2d6 / 2d6+1 w/STR)), Long Bow (Range: 260, Dmg: 2d6+1)

POWERS: <font color=blue>This is a List, with a name that should have shown up here (other lists on this same character do (Light Foot Package above frex))</font>; (Enhanced Perception) ; Archers STR (Range: , Dmg: <font color=blue>STR value should be here like for TK</font> ) (STR) ; Aeldenari <font color=blue>This is an EC, which doesnt have a Display, but I thought the "EC Name" field might show up.)</font>; Bend Light (Invisibility) ; Hypersensitive Hearing (Spatial Awareness) ; Arrows from Twigs (Range: 0, Dmg: 3d6, END: 3 END) (Transform) ; My way (Range: 150, Dmg: 2d6, END: 3 END) (Transform) ; Aeldenari <font color=blue>END RESERVE should be here</font>

DISADVANTAGES: Normal Characteristic Maxima ; DF (Aeldenari); DF (Elven-blooded ); Phys. Lim. (Disoriented in Non-Forrested Areas; Easily Lost); Money ; Psych. Lim. (Destiny Child Syndrome); Psych. Lim. (Ethnocentricity); Psych. Lim. (Naive and Sheltered); Psych. Lim. (Promiscuous); Rivalry
    Last edited by Killer Shrike; Feb 12th, '04 at 02:54 PM.
    - John Gall

KillerShrike.com, wiki

Blog Entries
    10
    Template and character file.

Blog Entries
    14
    Heres the template (Im still working on it -- I take the white space out after Im done:

&lt;!--TEMPLATE_NAME--&gt;Summary List 2 (HTML)&lt;!--/TEMPLATE_NAME--&gt;
    &lt;!--TEMPLATE_DESCRIPTION--&gt;Master Summary List&lt;p&gt;
    By Killer Shrike &lt;!--/TEMPLATE_DESCRIPTION--&gt;
    &lt;!--FILE_EXTENSION--&gt;htm&lt;!--/FILE_EXTENSION--&gt;
    &lt;!--FILE_EXTENSION--&gt;html&lt;!--/FILE_EXTENSION--&gt;
    &lt;HTML&gt;
    &lt;HEAD&gt;
    &lt;TITLE&gt;Master Summary List&lt;/TITLE&gt;
    &lt;/HEAD&gt;
    &lt;BODY&gt;
    &lt;table border=1 cellpadding=1 style="width: 188mm; border: solid black 1px;

border-collapse:collapse;"&gt;&lt;tr&gt;&lt;th&gt;SUMMARY &lt;/th&gt;&lt;/tr&gt;&lt;!--CHARACTER--&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;SPAN style="font-family: Arial,

Helvetica,sans-serif;font-size: 8pt;"&gt;&lt;B&gt;&lt;font size="+1"&gt;&lt;!--CHARACTER_NAME--&gt;&lt;/font&gt;&lt;/B&gt;&lt;br&gt;&lt;B&gt;POINTS:

&lt;/B&gt;&lt;!--TOTAL_POINTS--&gt; Total Points (STATS: &lt;!--CHARACTERISTIC_POINTS--&gt;, SKILLS/PERKS/TALENTS:

&lt;!--SKILL_PERK_TALENT_POINTS--&gt;, POWERS/M-ARTS: &lt;!--POWER_MARTIAL_ART_POINTS--&gt&lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;b&gt;PRIMARYS:&lt;/b&gt; &lt;i&gt;STR:&lt;/i&gt;

&lt;!--STR--&gt;&lt;!--TOTAL--&gt;&lt;!--/STR--&gt; &lt;i&gt;DEX:&lt;/i&gt; &lt;!--DEX--&gt;&lt;!--TOTAL--&gt;&lt;!--/DEX--&gt; &lt;i&gt;CON:&lt;/i&gt;

&lt;!--CON--&gt;&lt;!--TOTAL--&gt;&lt;!--/CON--&gt; &lt;i&gt;BODY:&lt;/i&gt; &lt;!--BODY--&gt;&lt;!--TOTAL--&gt;&lt;!--/BODY--&gt; &lt;i&gt;INT:&lt;/i&gt;

&lt;!--INT--&gt;&lt;!--TOTAL--&gt;&lt;!--/INT--&gt; &lt;i&gt;EGO:&lt;/i&gt; &lt;!--EGO--&gt;&lt;!--TOTAL--&gt;&lt;!--/EGO--&gt; &lt;i&gt;PRE:&lt;/i&gt; &lt;!--PRE--&gt;&lt;!--TOTAL--&gt;&lt;!--/PRE--&gt;

&lt;i&gt;COM:&lt;/i&gt; &lt;!--COM--&gt;&lt;!--TOTAL--&gt;&lt;!--/COM--&gt;&lt;br&gt; &lt;b&gt;FIGUREDS:&lt;/b&gt; &lt;i&gt;PD:&lt;/i&gt; &lt;!--PD--&gt;&lt;!--PD_NONRESISTANT_TOTAL--&gt;

&lt;i&gt;rPD:&lt;/i&gt; &lt;!--PD_RESISTANT_TOTAL--&gt;&lt;!--/PD--&gt; &lt;i&gt;ED:&lt;/i&gt; &lt;!--ED--&gt;&lt;!--ED_NONRESISTANT_TOTAL--&gt; &lt;i&gt;rED:&lt;/i&gt;

&lt;!--ED_RESISTANT_TOTAL--&gt;&lt;!--/ED--&gt; &lt;i&gt;SPD:&lt;/i&gt; &lt;!--SPD--&gt;&lt;!--TOTAL--&gt;&lt;!--/SPD--&gt; &lt;i&gt;REC:&lt;/i&gt;

&lt;!--REC--&gt;&lt;!--TOTAL--&gt;&lt;!--/REC--&gt; &lt;i&gt;END:&lt;/i&gt; &lt;!--END--&gt;&lt;!--TOTAL--&gt;&lt;!--/END--&gt; &lt;i&gt;STUN:&lt;/i&gt;

&lt;!--STUN--&gt;&lt;!--TOTAL--&gt;&lt;!--/STUN--&gt; &lt;i&gt;Run:&lt;/i&gt; &lt;!--RUNNING--&gt;&lt;!--TOTAL--&gt;&lt;!--/RUNNING--&gt;, &lt;i&gt;Swim:&lt;/i&gt;

&lt;!--SWIMMING--&gt;&lt;!--TOTAL--&gt;&lt;!--/SWIMMING--&gt;, &lt;i&gt;Leaping:&lt;/i&gt; &lt;!--LEAPING--&gt;&lt;!--TOTAL--&gt;&lt;!--/LEAPING--&gt;&lt;BR&gt;&lt;BR&gt;&lt;b&gt;COMBAT:&lt;/b&gt;

Initiative:&lt;!--DEX--&gt;&lt;!--INITIATIVE--&gt;&lt;!--/DEX--&gt;, PER:&lt;!--PER_ROLL--&gt;, ECV:&lt;!--ECV--&gt;, OCV:&lt;!--ocv--&gt;,

DCV:&lt;!--DCV--&gt;&lt;!--IFCOMBAT_LEVELS--&gt; &lt;B&gt;plus&lt;/B&gt; &lt;!--COMBAT_LEVELS--&gt;&lt;!--SEPARATOR--&gt;,

&lt;!--/SEPARATOR--&gt;&lt;!--TEXT--&gt;&lt;!--/COMBAT_LEVELS--&gt;&lt;!--/IFCOMBAT_LEVELS--&gt;&lt;!--IFSKILLS--&gt;&lt;b&gt;&lt;BR&gt;&lt;BR&gt;SKILLS&lt;!--IF_NO_PERKS--&gt;&lt;!-

-IF_NO_TALENTS--&gt;:

&lt;!--/IF_NO_TALENTS--&gt;&lt;!--/IF_NO_PERKS--&gt;&lt;!--/IFSKILLS--&gt;&lt;!--IFPERKS--&gt;&lt;!--IFSKILLS--&gt;/&lt;!--/IFSKILLS--&gt;&lt;!--IF_NO_SKILLS--&gt;&lt;BR&gt;

&lt;BR&gt;&lt;!--/IF_NO_SKILLS--&gt;PERKS&lt;!--IF_NO_TALENTS--&gt;:

&lt;!--/IF_NO_TALENTS--&gt;&lt;!--/IFPERKS--&gt;&lt;!--IFTALENTS--&gt;&lt;!--IFPERKS--&gt;/&lt;!--/IFPERKS--&gt;&lt;!--IF_NO_PERKS--&gt;&lt;!--IFSKILLS--&gt;/&lt;!--/IFSK

ILLS--&gt;&lt;!--IF_NO_SKILLS--&gt;&lt;BR&gt;&lt;BR&gt;&lt;!--/IF_NO_SKILLS--&gt;&lt;!--/IF_NO_PERKS--&gt;TALENTS:

&lt;!--/IFTALENTS--&gt;&lt;/b&gt;&lt;!--IFSKILLS--&gt;&lt;!--SKILLS--&gt;&lt;!--SEPARATOR--&gt;,

&lt;!--/SEPARATOR--&gt;&lt;!--TEXT--&gt;&lt;!--/SKILLS--&gt;&lt;!--/IFSKILLS--&gt;&lt;!--IFPERKS--&gt;&lt;!--IFSKILLS--&gt;,

&lt;!--/IFSKILLS--&gt;&lt;!--PERKS--&gt;&lt;!--SEPARATOR--&gt;,

&lt;!--/SEPARATOR--&gt;&lt;!--TEXT--&gt;&lt;!--/PERKS--&gt;&lt;!--/IFPERKS--&gt;&lt;!--IFTALENTS--&gt;&lt;!--IFPERKS--&gt;,

&lt;!--/IFPERKS--&gt;&lt;!--IF_NO_PERKS--&gt;&lt;!--IFSKILLS--&gt;, &lt;!--/IFSKILLS--&gt;&lt;!--/IF_NO_PERKS--&gt;&lt;!--TALENTS--&gt;&lt;!--SEPARATOR--&gt;,

&lt;!--/SEPARATOR--&gt;&lt;!--TEXT--&gt;&lt;!--/TALENTS--&gt;&lt;!--/IFTALENTS--&gt;
    &lt;!--IFMARTIAL_ARTS--&gt;&lt;BR&gt;&lt;BR&gt;&lt;b&gt;MARTIAL ARTS:&lt;/b&gt; &lt;!--MARTIAL_ARTS--&gt;&lt;!--SEPARATOR--&gt;,

&lt;!--/SEPARATOR--&gt;&lt;!--IF_MANEUVER--&gt;&lt;i&gt;&lt;!--MANEUVER_NAME--&gt;&lt;/i&gt; (&lt;!--MANEUVER_PHASE--&gt; Phase,

&lt;!--MANEUVER_OCV--&gt;/&lt;!--MANEUVER_DCV--&gt;,

&lt;!--MANEUVER_EFFECT--&gt&lt;!--/IF_MANEUVER--&gt;&lt;!--IF_NON_MANEUVER--&gt;&lt;i&gt;&lt;!--MA_TEXT--&gt;&lt;/i&gt;&lt;!--/IF_NON_MANEUVER--&gt;&lt;!--/MARTIAL_ARTS

--&gt;&lt;!--/IFMARTIAL_ARTS--&gt;&lt;!--IFEQUIPMENT--&gt;&lt;BR&gt;&lt;BR&gt;&lt;b&gt;EQUIPMENT:&lt;/b&gt;

&lt;!--EQUIPMENT--&gt;&lt;!--IF_ATTACK--&gt;&lt;!--IFNAME--&gt;&lt;!--SEPARATOR--&gt;, &lt;!--/SEPARATOR--&gt;&lt;!--/IFNAME--&gt;&lt;!--IFNAME--&gt;&lt;i&gt;&lt;!--NAME--&gt;&lt;/i&gt;

(Range: &lt;!--EQUIPMENT_RANGE--&gt;, Dmg:

&lt;!--EQUIPMENT_DMG--&gt&lt;!--/IFNAME--&gt;&lt;!--/IF_ATTACK--&gt;&lt;!--/EQUIPMENT--&gt;&lt;!--/IFEQUIPMENT--&gt;

&lt;!--IFPOWERS--&gt;&lt;BR&gt;&lt;BR&gt;&lt;b&gt;POWERS:&lt;/b&gt; &lt;!--POWERS--&gt;&lt;!--SEPARATOR--&gt;; &lt;!--/SEPARATOR--&gt;&lt;!--COMPOUND_POWER_SEPARATOR--&gt;,

&lt;!--/COMPOUND_POWER_SEPARATOR--&gt;
    &lt;!--IFNAME--&gt;&lt;i&gt;&lt;!--NAME--&gt;&lt;/i&gt;&lt;!--/IFNAME--&gt;
    &lt;!--IF_COMPOUND_POWER--&gt;: &lt;!--/IF_COMPOUND_POWER--&gt;
    &lt;!--IF_NOT_COMPOUND_POWER--&gt;
    &lt;!--IF_ATTACK--&gt; (Range: &lt;!--POWER_RANGE--&gt;, Dmg: &lt;!--POWER_DMG--&gt;&lt;!--IF_END--&gt;, END: &lt;!--POWER_END--&gt;

END&lt;!--/IF_END--&gt&lt;!--/IFNAME--&gt; (&lt;!--DISPLAY--&gt&lt;!--/IF_ATTACK--&gt;

&lt;!--IF_DEFENSE--&gt; (&lt;!--DISPLAY--&gt&lt;!--/IF_DEFENSE--&gt;

&lt;!--IF_MOVEMENT--&gt; (&lt;!--DISPLAY--&gt&lt;!--/IF_MOVEMENT--&gt;

&lt;!--IF_ADJUSTMENT--&gt; (&lt;!--DISPLAY--&gt&lt;!--/IF_ADJUSTMENT--&gt;

&lt;!--IF_BODYAFFECTING--&gt; (&lt;!--DISPLAY--&gt&lt;!--/IF_BODYAFFECTING--&gt;

&lt;!--IF_MENTAL--&gt; (ECV: &lt;!--ECV--&gt;; &lt;!--DISPLAY--&gt&lt;!--/IF_MENTAL--&gt;

&lt;!--IF_SENSEAFFECTING--&gt; (&lt;!--DISPLAY--&gt&lt;!--/IF_SENSEAFFECTING--&gt;

&lt;!--IF_SENSORY--&gt; (&lt;!--DISPLAY--&gt&lt;!--/IF_SENSORY--&gt;
    &lt;!--/IF_NOT_COMPOUND_POWER--&gt;

&lt;!--IF_COMPOUND_POWER--&gt;&lt;!--COMPONENT_POWERS--&gt;&lt;!--SEPARATOR--&gt;,

&lt;!--/SEPARATOR--&gt;&lt;!--IFNAME--&gt;&lt;i&gt;&lt;!--NAME--&gt;&lt;/i&gt;&lt;!--/IFNAME--&gt;

(&lt;!--DISPLAY--&gt&lt;!--/COMPONENT_POWERS--&gt;&lt;!--/IF_COMPOUND_POWER--&gt;

&lt;!--/POWERS--&gt;&lt;!--/IFPOWERS--&gt;

&lt;!--IFDISADS--&gt;&lt;BR&gt;&lt;BR&gt;&lt;b&gt;DISADVANTAGES:&lt ;/b&gt; &lt;!--DISADS--&gt;&lt;!--SEPARATOR--&gt;; &lt;!--/SEPARATOR--&gt;&lt;!--DISPLAY--&gt;

&lt;!--IF_INPUT--&gt;(&lt;!--INPUT--&gt&lt;!--/IF_INPUT--&gt;&lt;!--/DISADS--&gt;&lt;!--/IFDISADS--&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/TD&gt;&lt;/tr&gt;&lt;!--/CHARACTER--&gt;&lt;/table&gt;
    &lt;/BODY&gt;
    &lt;/HTML&gt;
    - John Gall

KillerShrike.com, wiki

Blog Entries
    14
    Note: I put the SEPERATOR under COMPONENT POWERS directly bcs the higher level COMPOUND_POWER_SEPARATOR wasnt working (though it did in the previous version).
    - John Gall

KillerShrike.com, wiki

Blog Entries
    14
    Here's the character file
    - John Gall

KillerShrike.com, wiki

Blog Entries
    14
    Im going to make coffee, be right back

EDIT: Before I do though, this bit doesnt do anything either, though it seems like it should work:

&lt;!--IF_COMPOUND_POWER--&gt;: &lt;!--/IF_COMPOUND_POWER--&gt;
    Last edited by Killer Shrike; Feb 12th, '04 at 02:40 PM.
    - John Gall

KillerShrike.com, wiki

Blog Entries
    14
    Just realized you probably wanted the actual export file and not the text of it.
    - John Gall

KillerShrike.com, wiki

Blog Entries
    10
    1. An Endurance Reserve is a Special type Power. You do not have any inclusion for Special Powers, so it's display is never inserted.

2. STR does not have access to POWER_RANGE or POWER_DMG -- those are only available for Powers, not Characteristics (not even Characteristic Powers).

Blog Entries
    14
    1. An Endurance Reserve is a Special type Power. You do not have any inclusion for Special Powers, so it's display is never inserted.
    Holy Oversight Batman! How did I miss that? Ooops

2. STR does not have access to POWER_RANGE or POWER_DMG -- those are only available for Powers, not Characteristics (not even Characteristic Powers).
    Hmm. Ok; I figured it would work like TK bcs STR is an Attack and shows up to the IF ATTACK power filter. No biggie I suppose.

Any idea what is causing the "Elvenblooded" list under powers to not show up? And the Compound Power Seperator?
    - John Gall

KillerShrike.com, wiki

Blog Entries
    10
    The Elven Blooded list is not showing up because you are only exporting the NAME field....not the Alias. That's why you get an "empty" entry at the beginning of the list.

The Compound Power separator is working fine....all you need to do is insert a Compound Power.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)