Jump to content


Photo
- - - - -

Why would my CUSTOM designed stats won't appear on export ?

Character Template Export Format CUSTOM Stats

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Opale

Opale

    Standard Superhero

  • HERO Member
  • 682 posts

Posted 13 August 2017 - 11:42 PM

Heya 

 

I just designed some CUSTOM stats for our campaign specific as a Template/ It works perfectly and I can use them while building a character.

 

Then I wanted to export them into a designed format aswell, and I entered the fields I needed in my campaign specific export template.

 

And here, I see nothing appearing. All values all blank and I can't seem to find what I forgot to do.

 

Any hint to what should be done in addition to that ? I suspect the problem is not within my Export Template, but rather with "something else" I need to do to permit the export Template to use the Character Template I designed while editing.

 

I join the two documents here, so you can take a look if you please.

 

In advance, thank you, and I hope you'll help me get it fixed, because it's so frustrating to be so close to success...

 

Opale

Attached Files


What's wrong with my mind ? It's as simple as [SIGPIC][/SIGPIC]

#2 Simon

Simon

    Administrator

  • Administrators
  • 12,495 posts

Posted 15 August 2017 - 07:02 AM

You're using non-standard characters for the "-" in the tags (i.e. you're not using the dash -- ASCII decimal value 45).


I am but mad north by northwest.  When the wind is southerly, I know a hawk from a handsaw.


#3 Opale

Opale

    Standard Superhero

  • HERO Member
  • 682 posts

Posted 15 August 2017 - 07:26 AM

huh ? damn, I could never had found that by myself... I'm working on a Mac, so I can't see the difference

 

Anyway thank you very much :)


What's wrong with my mind ? It's as simple as [SIGPIC][/SIGPIC]





Also tagged with one or more of these keywords: Character Template, Export Format, CUSTOM Stats