Jump to content
RDU Neil

Showing "Likes" Not working?

Recommended Posts

So, maybe I'm just confused, but since the updates to the site, I can no longer see any "likes" or "laughing" or "thanks" on any posts. I can still GIVE likes, and I get notified if someone reacts to a post, but I can't see any reactions on my posts.

 

Is it just me, or do I have a weird setting now that I need to change?

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Lord Liaden said:

I've been seeing the same thing. New likes are showing up, though. I get the impression that the website is dropping older ones over time.

 

I'm not seeing new ones. I got a notification of a reaction, click through to it, and I see nothing on that post. Has happened several times, and old posts that I know were liked, even recently, show nothing.

 

(I'm going to like your post above. Let me know if you can see it.)


At least it isn't just me, though. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, sentry0 said:

Same issue here...I'll like your previous post.

 

So I got the notification that you reacted to my post, but when I get to the post, it shows me nothing. Seems endemic to the new  setup. I'm assuming YOU can see that you liked my post, but I can't.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, bluesguy said:

If you click the heart icon 2x it will mark the post as a 'like'

 

So you just "reacted" to one of my posts... and the system informed me. But looking at the post, I see nothing. I don't even see the blank gray heart on my posts, only on others (but I think that is typical). So if you "Liked" my post, I can't tell... but the system did record it. I was notified, and the little green number under my name went up by 1... but I can see nothing on the post indicating this at all.

 

Not world ending, of course, but thought I'd bring this up since it just started with the last updates.

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 minutes ago, RDU Neil said:

 

So you just "reacted" to one of my posts... and the system informed me. But looking at the post, I see nothing. I don't even see the blank gray heart on my posts, only on others (but I think that is typical). So if you "Liked" my post, I can't tell... but the system did record it. I was notified, and the little green number under my name went up by 1... but I can see nothing on the post indicating this at all.

 

Not world ending, of course, but thought I'd bring this up since it just started with the last updates.

You know what I can't see it either at this point.  Hmm.  That looks like a defect.

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 hours ago, Greywind said:

Have you cleared your browser cache lately? Just a thought.

 

I switched to an alternate browser and did that, no love.

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Showing "Likes" Not Working?"

Can we get this feature in real life? For some folks, one out of every four words they speak is exclusively "like" and nothing else.

Share this post


Link to post
Share on other sites

As of today, I seem to be able to see the reactions on my own posts, again. They were not there yesterday, but I can see them (well, at least in this thread, since that is all I've checked) as of today. 

 

Fixed?

 

Thanks!

 

Watchman... i liked your post above, so see if you can see it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×